Βιβλιοσκώληκες 2024

Οι Βιβλιοθήκες του Δήμου Καλαμαριάς σας προσκαλούν στο Πρόγραμμα Φιλαναγνωσίας «Βιβλιοσκώληκες» που διοργανώνεται για όλα τα Δημοτικά Σχολεία και τα Γυμνάσια του Δήμου Καλαμαριάς. Το πρόγραμμα διαρκεί από 1 Φεβρουαρίου – 20 Μαΐου 2024.

Εγγραφές των σχολείων μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου 2024. Στόχο του προγράμματος αποτελεί η προώθηση και η καλλιέργεια της αναγνωστικής σχέσης των παιδιών με τα βιβλία.

Εγγραφή των μαθητών στην διαδικτυακή εφαρμογή https://osdelnet.gr/bookworms για να καταχωρίζουν  τα βιβλία που διαβάζουν. Όσοι μαθητές είναι ήδη εγγεγραμμένοι από την προηγούμενη χρονιά, εισάγονται στην εφαρμογή με το email και τον κωδικό τους και επιλέγουν το σχολείο και την τάξη που φοιτούν, εκ νέου.

Για τα προτεινόμενα βιβλία του προγράμματος μπορείτε να ανατρέξετε στον ηλεκτρονικό κατάλογο των Βιβλιοθηκών του Δήμου Καλαμαριάς Οι λίστες σας › Δίκτυο Βιβλιοθηκών Καλαμαριάς κατάλογος (kalamaria.gr)

Μετά τη λήξη του προγράμματος θα διανεμηθούν ονομαστικοί έπαινοι συμμετοχής σε όλα τα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς που θα πάρουν μέρος στο πρόγραμμα. Οι έπαινοι θα δοθούν στα παιδιά ύστερα από επίσκεψη που θα πραγματοποιήσουν οι βιβλιοθηκονόμοι του Δικτύου των Δημοτικών Βιβλιοθηκών Καλαμαριάς στα σχολεία.

Αναλυτικά οι πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής του προγράμματος, ο σύνδεσμος για την ηλεκτρονική εγγραφή και για την εφαρμογή καταχώρησης των βιβλίων, αλλά και η λίστα με τα προτεινόμενα βιβλία βρίσκονται αναρτημένα στην ηλεκτρονική σελίδα των Βιβλιοθηκών https://lib.kalamaria.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *